Teamet


Hej 

Här nedan kan du läsa om oss som samverkar i Human Toolbox. Är du mer nyfiken på var och en av oss så titta gärna på videon.
En del av oss jobbar endast IRL, andra bara OnLine och en del av oss med alla delarna.

Vi har massor att göra, många som behöver verktyg som underlättar vardagen. Är du nyfiken på att vara en i gänget, hör av dig och berätta vem du är och vad du vill göra.

Susanne Limnell
Grundare av Human Toolbox
Lic NLP Semantic Trainer samt 
The Expand Method Trainer


Mobil 0708 23 94 54
Epost susanne@humantoolbox.se
morealive.se

Entreprenör i flera branscher sedan 1993, ekonom, fd. fastighetsmäklare, banktjänsteman, produktionsplanerare på läkemedelsbolag och säljledare inom friskvård.

Susanne har aktivt utvecklat sig sedan 1998 och aktivt också avvecklat gammal kunskap sedan 2016.

Tiden är här för att dela erfarenheter. Susanne brinner för ansvaret att supporta framtidens ledare. Därför grundade hon Human Toolbox.

Susanne är också mamma och en farmor som bla. älskar att dansa, yoga och umgås med nära och kära.


”Jag tror inte vi är här för att lära, vi är här för att komma ihåg vem vi är” // Susanne Limnell

Hur och varför Susanne började med personlig utveckling. Troligen som för de flesta så började den inre resan när livet var extremt tufft.

Omon Norén
Lic NLP Semantic Trainer samt
The Expand Method utövare

Mobil 073 787 82 05
Epost omonsan@gmail.com

Omon har alltid arbetat med yrken inom service bl a som studiesekreterare där hon hjälpte människor att hitta kurser som gav dem kompetenser för att göra det de ville för att nå vidare. 

Sedan 2011 som diakon med existentiell hälsa som fokus, vilket handlar om andlig, mental hälsa. Se människan och kunna gå bredvid för en stund och samtidigt erbjuda ett lyssnande öra, samtalsstöd och coaching utifrån de behov som finns.

Omon brinner för att var och en ska få hitta sitt bästa jag, världen behöver ledare som är trygga och autentiska i sig själva idag. Därför är hon med och arbetar med Human toolbox.


Hur och varför Omon började med personlig utveckling. Troligen som för de flesta så började den inre resan när livet var extremt tufft.

Sofia Singemo

Sofia Singemo
Dipl. Socionom samt Kommunikolog

Mobil 070 718 13 28
Epost bhealthy.sofia@gmail.com

Sofia har en socionomexamen i botten, och började tidigt fördjupa sig kring relationen mellan kropp och knopp. Hennes nyfikenhet kring hur vi funkar inuti har lett till att hon idag också är qigong-, mindfulness- och yogainstruktör. Jobbar också som coach och massör.

I snart 30 år har hon inspirerat och coachat individer och grupper till ökad närvaro, mer medvetenhet och modet att lämna trygghetszonen för att skapa liv där de mår bra. 


”Livet känns oerhört meningsfullt när jag får inspirera människor att växa och skapa sina liv där de trivs…”

Sofia fann ett enkelt sätt att återhämta sig i vardagen som stressad småbarnsförälder.

Anna Björnberg
Transformativ röstcoach samt
ICF- och Transformativ TP Coach


Mobil 070 830 08 11
Epost kontakt@annabjornberg.se
annabjornberg.se

Har lång erfarenhet från scenen som sångerska, med turnéliv i Sverige och Europa. Utbildad ICF- och Transformativ TP coach, certifierad inom sorgebearbetning, DISK och jobbat många år som lärare. Driver företag sedan 2008 och skapat egen metod som Transformativ röstcoach. Guidar holistiskt med rösten som verktyg för välmående via röstterapi, röstträning och energiarbete. Med större röstmedvetenhet och kroppsnärvaro ökar tryggheten och förutsättningen för en fri och säker röst.

Annas största drivkraft är att bidra och inspirera. Älskar att vara mamma till en tonåring, dansar fritt, mediterar och skriver egen musik.

Anna berättar när hon förlorade sin röst
och hur den kom tillbaka starkare än någonsin. 

EnglishSwedish