Känna sig FRI

Välkommen till ett nytt avsnitt som tar oss på en resa bortom det vanliga, där vi utforskar livets djupaste energier och de magiska portaler som binder samman vår fysiska och andliga värld.

I dagens avsnitt har vi äran att välkomna Christina Leilupo – en kvinna med en fascinerande resa. Hon började sin karriär som undersköterska och blev sedan Management konsulternas konsult, men har återvände till sina rötter som undersköterska på ett sätt få kan föreställa sig och vad som hände sen. Christina har genomgått initieringar av shamaner i Amazonas och bär med sig uråldrig visdom som sträcker sig över liv, död och bortom.

Vi pratar om den sexuella energins kraft – en livsenergi som, när den får flöda fritt, kan förändra allt. Christina delar sin unika insikt om hur dessa energier påverkar oss och hur vi kan använda dem för att skapa transformation i våra liv. Från hennes personliga upplevelser med dödsportaler till hur hon integrerar dessa två världar i sitt dagliga arbete – detta avsnitt är ett djupt och kraftfullt samtal som du inte vill missa.